Leie Kano Femunden

Lene Antonsen Snap

Tuesday, 24 August 2021
  1. Lene antonsen snapchat
  2. Lene antonsen snap
  3. Lene (29) tjener fett på puppene - Dagbladet
  4. Lene antonsen snap 4
  5. Lene antonsen snap hot

Det har selvfølgelig også kommet noen slemme kommentarer, som for eksempel at jeg ikke fortjener å fullføre utdannelsen. Men dette har jeg valgt å se bort i fra, sier hun. I morgen skal hun tilbake på skolebenken, og er spent på hvordan det blir. – Jeg vet ikke helt hva jeg forventer, men jeg skal gå med hodet høyt hevet. Jeg håper folk kommer bort til meg og spør hvis de lurer på noe, i stedet for å sitte og hviske om meg. Spør du, får du svar, sier hun. Både menn og kvinner har skrevet til Lene Antonsen. Tre ble utestengt i 2015 Informasjonssjef ved Høgskolen i Østfold, Tore Petter Engen, ønsker ikke å kommentere enkeltsaken, men sier at alle universiteter og høgskoler i Norge er bundet av en felles forskrift om skikkethetsvurdering. – Hvis man blir kjent uskikket kan man få en utestengelse fra 0-5 år. Da gjelder det for alle universitet og høgskoler med den utdanningen. I forskrift om skikkethetsvurdering i høyere utdanning, står det at «En student som utgjør en mulig fare for liv, fysisk og psykisk helse, rettigheter og sikkerhet til de pasienter, brukere, barnehagebarn, elever, eller andre studenten vil komme i kontakt med under praksisstudiene eller under fremtidig yrkesutøvelse, er ikke skikket for yrket».

Lene antonsen snapchat

Lene antonsen snap

  1. Lene antonsen snap youtube
  2. Awoniyi vil få sjansen til å trene på Melwood | Arkiv
  3. Tidssoner usa forhold til norge
  4. Tidlig tegn graviditet
  5. Flytoget tider oslo s
  6. Norge på langs
  7. Hva c
  8. Lene (29) lever av å selge nakenbilder

Lene (29) tjener fett på puppene - Dagbladet

Da Lene Antonsen var 22 år ble hun tilbudt penger for bilder av puppene sine. Nå er hun 29 år, har solgt tusenvis av puppebilder - og tjent flere hundre tusen kroner på det. - Da jeg var 25 år forsto jeg for alvor at jeg kunne leve av puppebilder. Da tenkte jeg at det bare var å gi gass og kjøre på, sier hun lattermildt til Dagbladet. For 29-åringen fra Horten har det blitt big business å selge bilder av kroppen på nett, men det er ikke hennes eneste levebrød. For samtidig som Lene har solgt bilder av puppene sine, har hun tatt vernepleierutdanning og studert smerte og smertebehandling. - Jeg synes det er viktig å ha en vanlig jobb. Jeg er realistisk og vil ha noe å falle tilbake på - jeg kan ikke leve av puppene for alltid. Dessuten er jeg opptatt av å gjøre noe samfunnsnyttig, sier Lene, som nå jobber som vernepleier. - 100 til 1500 kroner per bilde Den noe uvanlige deltidsjobben, vil hun likevel fortsette med. Og businessen går så det suser - bare i 2019 solgte Lene rundt 4000 bilder - noen av bare puppene, andre med ansiktet også.

Lene antonsen snap 4

Snapchat-kontoen Lurelene91 bruker hun både til å promotere sin egen virksomhet, men også til å underholde de mellom 20 000 – 25 000 faste følgerne hennes. Skal man kunne være vernepleiestudent i tillegg til å selge nakenbiler? Det var spørsmålet skikkethetsnemda ved Høgkolen i Østfold avgjorde i forrige uke. I november i fjor, bare tre måneder etter at hun hadde startet på vernepleiestudiet, ble hun nemlig klagd inn som uskikket til skolen. Et enstemmig flertall i nemnda erklærte henne til slutt skikket. –⁠ Det er utrolig deilig å være ferdig med denne saken. Jeg fikk tøffere spørsmål i nemnda enn det jeg hadde trodd på forhånd, sier hun. For Antonsen har saken vært tidkrevende. –⁠ Jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte da saken begynte. Jeg skjønner ikke på hvilken måte disse bildene kan påvirke den jobben jeg gjør som vernepleier, forteller hun. Har du blitt med på suksessen? Studenter laget Paradise-spill ANGRER IKKE: – Hvis jeg kunne valgt om igjen, så hadde jeg fortsatt drevet med det jeg gjør i dag.

Lene antonsen snap hot

© VGTV AS — Verdens Gang Akersgata 55, 0180 Oslo Gard Steiro Redaktør VGTV: Rolf Sønstelie Digitalredaktør: Ola E. Stenberg Politisk redaktør: Hanne Skartveit Tips oss - send inn din video Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies) Foreldrekontroll Tilsynsorgan: Medietilsynet

Raske penger Antonsen begynte å ta bilder av seg selv via Snapchat i 2015, ett år etter hun hadde deltatt i realityserien Paradise Hotel. –⁠ Jeg brukte mye humor og la ut filmer av at jeg gjorde sprø ting som å bleke tennene mine i hvit neglelakk. Det slo an i vennegjengen, så jeg bestemte meg for å åpne kontoen. Den første dagen jeg åpnet den fikk jeg over 1000 følgere, forteller hun. Siden den gang har kontoen vokst, og vernepleierstudenten har oppdaget at hun kan tjene raske penger på å selge toppløsbilder med den populariteten hun har opparbeidet seg på Snapchat og ved å delta på ulike realityprogram. –⁠ Da jeg fant ut at folk var villige til å betale penger for dette, tenkte jeg at det bare var å kjøre på. Det er jo bare snakk om pupper, og for meg er ikke det noe problem å dele. I går solgte jeg et bilde for 10 000 kroner, utbryter hun. Tjener ti tusen på to timer: Dette er studentene som selger sex Føtter selger –⁠ Jeg velger pris på bildene selv, men vanligvis pleier jeg å sette den til 79 kroner per bilde.

thon-hotell-bryggen